Velikonoční “okatá” sekaná

Připravte si na velikonoce výtečnou sekanou s vejcem.
Když dáte do trouby zapéct sekanou pečeni, během chvíle se nejen kuchyní, ale celým obydlím bude linout úžasná vůně. A protože máme Velikonoce, je fajn notoricky známou “sekačku” zpestřit ještě o vařené vejce. Na talíři vypadá úžasně. O tom jak chutná okatá sekaná, se budete muset přesvědčit na vlastní chutě!

Ingredience:

500g mletého krůtího nebo 100% hovězího masa
1 mrkev, nastrouhaná
1 cibule, nasekaná najemno
3 stroužky česneku, utřené
1 vejce
2 lžičky sušené majoránky
1 lžíce hrubozrnné hořčice
2 vrchovaté lžíce strouhanky z celozrnného pečiva
sůl a pepř dle chuti
4-5 vajec vařených natvrdo (podle velikosti zapékací formy), oloupaných 

Postup:

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.