Pečené vločky

Pečené vločkou jsou chutnou i zdravou snídaní. Ovesné vločky mají vysoký obsah bílkovin, nenasycených mastných kyselin, slizových látek, vitamínů, železa a vápníku.
Vločky si nacházejí čím dál tím častěji cestu do našich jídelníčků, což je logické, jde o velmi zdravou obilovinu. Vločky mají vysoký obsah bílkovin, nenasycených mastných kyselin, slizových látek, vitamínů B1, B6 a E, železa a vápníku. Obsahují též fosfor a lecitin. Zkuste si z vloček upéct buchtu podle našeho receptu.  

Co budete potřebovat:

100 g vloček
100 ml mléka
2 jablka
1 banán
20 g kokosu
250 g tvarohu

Postup:

Jablka nastrouhejte, namačkejte do nich banán, přisypte vločky (o něco vhodnější jsou jemné vločky), kokos (strouhaný i plátky), vmíchejte vaničku tvarohu a mléko (tučnost záleží na vaší preferenci).

Vše smíchejte dohromady, hmotou naplňte menší zapékací mísu vyloženou pečícím papírem. Pečte na střední stupeň asi 40 minut.

Aktivujte si
14 dní zdarma
Stovky hodin cvičebních videí a meditací na jednom místě.
Přístup ke speciálům Kondice. Žádné závazky.
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.