Rýžová kaše s kokosovým mlékem

Rýžová kaše s kokosovým mlékem je skvělou volbou pro sladkou snídani.
Rýžová kaše je skvělou volbou pro teplou sladkou snídani. Kokosové mléko lze nahradit ovesnou či mandlovou smetanou. Rýži můžete vařit namísto ve vodě například v rýžovém mléce, pak již není třeba kaši doslazovat, protože rýžové mléko je samo o sobě dost sladké.

PRO 4 OSOBY:


300 g rýže na rizoto
900 ml vody
200 ml kokosového mléka
špetka soli
datlový sirup, skořice na dochucení

POSTUP:


Rýži dobře properte ve studené vodě. Zalijte vodou, přidejte špetku soli a přiveďte k varu. Na mírném ohni vařte pod pokličkou asi 20 minut doměkka. Před koncem přilijte kokosové mléko a povařte ješte 5 minut. Rozdělte do misek, posypte skořicí a zakápněte datlovým sirupem.

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.