Rýžová kaše s kokosovým mlékem

Rýžová kaše s kokosovým mlékem je skvělou volbou pro sladkou snídani.
Zdroj: Vladan Krumpl
Rýžová kaše je skvělou volbou pro teplou sladkou snídani. Kokosové mléko lze nahradit ovesnou či mandlovou smetanou. Rýži můžete vařit namísto ve vodě například v rýžovém mléce, pak již není třeba kaši doslazovat, protože rýžové mléko je samo o sobě dost sladké.

PRO 4 OSOBY:


300 g rýže na rizoto
900 ml vody
200 ml kokosového mléka
špetka soli
datlový sirup, skořice na dochucení

POSTUP:


Rýži dobře properte ve studené vodě. Zalijte vodou, přidejte špetku soli a přiveďte k varu. Na mírném ohni vařte pod pokličkou asi 20 minut doměkka. Před koncem přilijte kokosové mléko a povařte ješte 5 minut. Rozdělte do misek, posypte skořicí a zakápněte datlovým sirupem.

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.