Dýňové rizoto s tymiánem a smaženým tempehem, glazovaná červená řepa

Překvapte své hosty dýňovým rizotem s tymiánem a smaženým tempehem.
Dnes si pro vás připravila výživová terapeutka Zuzka Terešová recept na vegetariánské krémové rizoto. Místo tempehu můžete použít marinované tofu, seitan nebo plátek bílé ryby.

PRO 4 OSOBY:


200 g rýže
1 oloupaná cibule
4 ks hřebíčku
2–3 lžíce sezamového oleje
¼–½ dýně hokkaidó
sůl
1 lžička tymiánu (nebo oregana)
1–2 lžíce sójové omáčky shoyu
1 kostka tempehu

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.