Premium obsah

Veganská velikonoční hlavička

Veganská velikonoční hlavička
Hlavička neboli nádivka patří k Velikonocům stejně jako beránek, barevná kraslice nebo mazanec. Tento recept je vhodný pro vegany, vegetariány, ale určitě si pochutnají i všichni ostatní. Úžasná vůně uzeného tofu totiž naláká každého jedlíka.

Pro 6 - 8 osob:

400g uzeného tofu
120g seitanu
250ml rostlinného mléka
1 větší červená cibule
1 pórek
3 celozrnné bagety
1 řapíkatý celer
1 velká lžíce sušených rajčat v oleji
1 polévková lžíce olivového oleje
2 lžíce kukuřičné mouky
300ml vody
hrst kopřiv
pažitka
sůl, pepř podle chuti

Postup:

Loading
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.