INGREDIENCE:

  • 80 g tapioka perel
  • 200 ml vody
  • 400 g mléka z plechovky
  • 35 g datlového sirupu
  • 380 g manga (2 ks)
  • 30 g strouhaného kokosu

POSTUP:

Tapiokové perly namočte do vody a nechte je nabobtnat.

Kokosové mléko rozehřejte v kastrůlku. Jakmile se mléko začne vařit, vmíchejte do něj nabobtnané perly a sirup a vše spolu povařte, dokud pudink nezhoustne. Poté do pudinku vmíchejte kokos a nechte ho vychladnout.

Mango pokrájejte na menší kousky a zhruba tři čtvrtiny rozmixujte do hladkého pyré. Půlku pyré i kousky manga vmíchejte do pudinku, který rozdělte do skleniček.

Na pudink rozmístěte i zbytek pyré a vše dejte do ledničky vychladnout.

Dobrou chuť!