INGREDIENCE:
- 80 g tapioka perel
- 200 ml vody
- 400 g mléka z plechovky
- 35 g datlového sirupu
- 380 g manga (2 ks)
- 30 g strouhaného kokosu
POSTUP:
Tapiokové perly namočte do vody a nechte je nabobtnat.
Kokosové mléko rozehřejte v kastrůlku. Jakmile se mléko začne vařit, vmíchejte do něj nabobtnané perly a sirup a vše spolu povařte, dokud pudink nezhoustne. Poté do pudinku vmíchejte kokos a nechte ho vychladnout.
Mango pokrájejte na menší kousky a zhruba tři čtvrtiny rozmixujte do hladkého pyré. Půlku pyré i kousky manga vmíchejte do pudinku, který rozdělte do skleniček.
Na pudink rozmístěte i zbytek pyré a vše dejte do ledničky vychladnout.
Dobrou chuť!