Premium obsah

Pohankovo-rýžový chleba

Pohankovo-rýžový chleba
Dnes si Míša Sedláčková připravila recept pro ty, kterým způsobuje potíže lepek. Zkuste si upéct pohankovo-rýžový chleba, který nezatíží váš organismus. Až vás tenhle bezlepkový chleba přestane bavit, zkuste ho obměnit přidáním malé hrstičky semínek nebo ořechů. Otestujte sezam, slunečnicová semínka nebo nasekané vlašáky.

PRO 8 OSOB:


200 g pohanky kroupy
200 g celozrnné rýže
220 ml vody
4 lžíce jablečného octa
2 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
50 g pohankové mouky
1,5 lžíce najemno mletého lněného semínka
1 lžička kypřícího prášku bez fosfátu
1 lžička jedlé sody
½ lžičky mletého kmínu nebo chlebového koření

POSTUP:

Loading
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.