Premium obsah

Ovocný jáhelník s mandlemi

Ovocný jáhelník s mandlemi
Patříte-li k lidem, kteří mají rádi sladké, ale zakládáte si na zdravém stravování, můžete vyzkoušet ovocný jáhelník s mandlemi. Jáhelník můžete podávat jako teplou sladkou večeři. Chutnat vám ale bude i studený v podobě živinami nabitého dezertu.

PRO 2-3 OSOBY:


200 g jáhel
700 ml rýžového mléka (nebo moštu)
7 lžic javorového sirupu
½ lžičky mleté vanilky
špetka mořské soli
2 lžíce ghí (nebo másla)
citronová kůra z bio citronu
ghí nebo máslo na vymazání plechu
kokos na vysypání plechu
1 vanilkový bezlepkový pudink
300 g bobulového ovoce (borůvky, maliny, trešně, rybíz...)
50 g mandlových plátků (nebo jiných ořechů)

POSTUP:

Loading
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.