Antistresový průvodce pro jogíny

Nový speciál časopisu Kondice: Jóga Antistresový průvodce jsme připravili pro všechny, kdo s jógou začínají, ale i pro zkušené jogíny. Najdete v něm tipy od zkušených lektorů jógy na rychlé zklidnění, velkou školu jogínského dechu a návod, jak meditovat podle dóš. Desetistránkový průvodce po čakrách vás seznámí se 7 základními čakrami, jejich funkcí a nabídne 21 ásan pro vyladění celého energetického systému. Součástí je i DVD, na kterém vás provede Zuzka Klingrová sestavami pro náročnou dobu. K dostání za 129 Kč. Tímhle dárkem uděláte radost! Najdete ho zde.

Jógamatka

Všeobecně platí: nekupujte tu nejlevnější na trhu. Pokud vidíte, že jde o takovou tu běžnou, co má na sobě čtverečky a dělá bublinky, tak je to většinou PVC nebo EKO PVC. Pokud to s jógou myslíte vážně, takové se raději vyhněte. Kvalitní jógamatka vyžaduje sice vyšší investici, zase vám ale dlouho vydrží a přinese hodně radosti při cvičení. Náš tip jsou kvalitní jógamatky od české firmy Boho Natural. Tloušťka 1 mm je vhodná na cestování, střední cesta je 3 mm a na domácí použití je ideální 5,5 nebo 6 mm. Vybírejte na https://www.bohonatural.cz/kategorie-produktu/pomucky/podlozky/

Legíny

Kvalitní legíny na jógu jsou základ, ať už cvičíte doma, nebo ve fitku. Je důležité cítit se při cvičení dobře. Kvalitní materiál a perfektně padnoucí střih mohou pomoci najít sebevědomí a dobrý pocit z vlastního těla. Česká značka Kinoko vyvíjí sportovní oblečení pro všechny ženské tvary. Kvalitní materiály zaručí, že pokud vyberete správně, jen tak se se svým milovaným kouskem nebudete muset rozloučit. Koukněte na e-shop www.kinoko.cz. Doba vrácení zboží je před Vánoci prodloužená na 60 dní.

Jóga proti úzkosti a strachu

Naše oblíbená lektorka jógy Zuzana Klingrová právě vydává novou knihu proti splínům, úzkostem a strachům. S pomocí jógy a ájurvédy v ní najdete cestu, jak rozpoznat a zvládnout nepříjemné emoce a vrátit tělu i mysli ztracený klid. Najdete v ní pozice a dechová cvičení pro odstranění následků stresu, uvolnění napětí svalů a zklidnění mysli. Vydal CPress a stojí 399 Kč.

Masážní lufa

Tahle mořská houba je skvělým pomocníkem ve sprše. Je vhodná pro peeling a jemnou masáž celého těla. Jemnými krouživými pohyby odstraníte odumřelé buňky a zároveň poskytnete pokožce lehkou masáž. Tím bude intenzivně prokrvená a bude se rychleji regenerovat. Tato večerní nebo ranní procedura vám zabere pár minut, přitom podpoříte tok lymfy v těle a tím i přirozenou detoxikaci celého organismu, je skvělou prevencí vzniku celulitidy. Koupíte například na www.bioo.cz.