Premium obsah

Zařaďte do jídelníčku kimchi, vaše zdraví vám poděkuje

Zařaďte do jídelníčku kimchi, vaše zdraví vám poděkuje
Kimchi je korejské národní jídlo a využívá se především v asijské kultuře pro své zdravotní účinky. Jedná se o fermentovanou zeleninu, která kvasí a díky tomu má také spoustu benefitů pro zdraví.

Nejčastější zelenina v kimchi

V kimchi salátu – fermentované zelenině – můžeme najít vícero různých druhů zeleniny. Nejčastěji se však setkáváme s těmito:

  • pekingské zelí
  • mrkev
  • bílá ředkev
  • cibule
  • zázvor
  • česnek
  • chilli
Loading
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.