Vitaminový zázrak jménem fermentace

Vitaminový zázrak jménem fermentace
Během podzimní doby se snažíme organismus co nejvíce posílit. A není se čemu divit. Nemoci na nás v tomto období číhají na každém rohu, a pokud můžeme nějak posílit imunitu, měli bychom to udělat. A není nic jednoduššího než zařadit do jídelníčku potraviny, které jsou plné vitaminů a minerálů.

Čerstvá zelenina na pultech v supermarketech už nevypadá zdaleka tak lákavě. Proto je dobré se porozhlédnout po něčem, co není čerstvé, ale zároveň v sobě uchovává všechny super vlastnosti čerstvé zeleniny – a ještě mnohem víc. Ano, mluvíme o fermentaci. Co to je a proč je fermentovaná zelenina tak vyzdvihovaná?

Co je to fermentace

Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.