Premium obsah

Kateřina Halamová: Jaro na talíři

S příchodem jara mají játra a žlučník co dělat, aby se postaraly o přirozenou očistu našeho těla. Pomoci jim můžeme do velké míry tím, co si naložíme na talíř. Na drastické půsty a detoxy ale raději zapomeňte. Je čas zařadit přirozeně sladkou chuť, fermentované potraviny a vše, co právě raší a klíčí, ať už ze země, nebo z nakličovací misky na vašem parapetu. „Můžete tak pomoci předejít jarní únavě, alergiím i jarním chřipkám a dalším obtížím souvisejícím s přetíženými játry a žlučníkem,“ slibuje lektorka zdravého vaření Kateřina Halamová. Více o tom, jak podpořit jídlem svoje tělo na jaře, se dozvíte v podcastu.
Loading
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.