Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně

Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně
Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie.

Největším problémem uzeného lososa je obsah soli. I když v něm jinak najdete tytéž prospěšné látky jako v čerstvé rybě, sůl z téhle pochoutky dělá výjimku: na talíř bychom si jej měli dát pouze jednou měsíčně.

Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.