Mléčná probiotika nám prospívají

Mléčná probiotika nám prospívají
Zakysané mléčné výrobky obsahují chytré bakterie, které prospívají střevní mikroflóře. Tím tělo připravují na boj s nemocemi, pomáhají mu lépe se zbavovat odpadních látek a také obnovit jeho vitalitu. A fungují jako šetrný přírodní detox.

Bílý jogurt

Z čeho je: Vzniká prokysáním mléka jogurtovou kulturou. Nejčastěji jde o Lactobacillus bulgaricus. „Je lepší než ochucený, protože neobsahuje barviva a aromata. Z hlediska výživy jsou nejlepší polotučné,“ říká výživová poradkyně a odbornice na potraviny Petra Vašíčková.

Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.