Zeleninový salát s kukuřicí a červenými fazolemi

Zeleninový salát je oblíbeným pokrmem pro lehké večeře. Přidejte do něj červené fazole, které patří k nejmocnějším antioxidantům, které chrání organismus před stárnutím a škodlivými vnějšími vlivy.
Červené fazole patří k nejmocnějším antioxidantům, které chrání organismus před stárnutím a škodlivými vnějšími vlivy. Zamíchejte si je do salátu s rajčaty, kukuřicí a okurkou. Podávat ho můžete třeba jako lehkou letní večeři.  

Ingredience pro 4 porce:

1 plechovka červených fazolí
2 rajčata
1 salátová okurka
1 malá plechovka kukuřice
1 hlávkový salát
3 lžíce olivového oleje
2 polévkové lžíce octa balsamico
1 lžíce plnotučné hořčice
špetka mletého pepře

Příprava jídla:

Rajčata, salát a okurku pečlivě omyjte a nechte okapat. Rajčata nakrájejte na malé kousky, okurku na kolečka a salát roztrhejte na listy. Smíchejte ve větší míse a přidejte fazole a kukuřici, ze kterých před tím vylijte nálev.

Na zálivku smíchejte olivový olej, ocet balsamico, hořčici a pepř. Přelijte jí zeleninu a dobře promíchejte.

Aktivujte si
14 dní zdarma
Stovky hodin cvičebních videí a meditací na jednom místě.
Přístup ke speciálům Kondice. Žádné závazky.
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.