Tvarohová pomazánka z jarní cibulky

Připravte si ke svačině výtečnou pomazánku z tvarohu a jarní cibulky.
Tahle štíhlá zelenina se zeleným stonkem se od své známější sestry, klasické cibule, liší nejen chutí, ale i vzhledem. Jarní cibulka se většinou prodává v trsech či svazcích. Není tak výrazná a hlavně výborně chutná i zastudena. Nejvíce si ji užijete právě v pomazánkách!
Vyzkoušejte si členství videoportálu
Kondice na 14 dní zdarma!
Získejte přístup k odborným článkům a cvičebním lekcím, které zvládnete v bezpečí domova.

Ingredience:

1 svazek jarní cibulky
2 kelímky sýru cottage
2 lžíce zakysané smetany
šťáva z půlky limety
1 polévková lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce nastrouhaného parmazánu
sůl a pepř dle chuti

Postup:

Jarní cibulku rozeberte, pořádně omyjte a nakrájejte nadrobno. Do mísy vyklopte sýr cottage, přidejte zakysanou smetanu, šťávu z limety, olivový olej a parmazán. Pořádně promíchejte a poté přidejte nakrájenou jarní cibulku. Dosolte a dopepřete dle chuti. Milovníci pikantních pomazánek si mohou přidat chilli nebo do směsi protlačit jeden až dva stroužky česneku.

Podávejte namazané na pečivu, ideálně celozrnném, ozdobené jinou zeleninou, například ředkvičkami či okurkou.

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.