Tvarohová pomazánka z jarní cibulky

Připravte si ke svačině výtečnou pomazánku z tvarohu a jarní cibulky.
Tahle štíhlá zelenina se zeleným stonkem se od své známější sestry, klasické cibule, liší nejen chutí, ale i vzhledem. Jarní cibulka se většinou prodává v trsech či svazcích. Není tak výrazná a hlavně výborně chutná i zastudena. Nejvíce si ji užijete právě v pomazánkách!

Ingredience:

1 svazek jarní cibulky
2 kelímky sýru cottage
2 lžíce zakysané smetany
šťáva z půlky limety
1 polévková lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce nastrouhaného parmazánu
sůl a pepř dle chuti

Postup:

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.