Ingredience:

Na maso:

  • 100 g kuřecích prsou
  • 20 g arašídového másla (bez příchuti)
  • sůl, pepř
  • chilli koření (nemusí být)

Na salát:

  • ledový salát
  • okurka
  • rajčata
  • 50 g odtučněného jogurtu
  • česnek (koření)
  • pažitka

Na brambory:

  • 200 g brambor
  • lžička olivového oleje

Postup:

Nejprve si očistěte kuřecí prsa. V misce smíchejte arašídové máslo se solí a kořením a maso ve směsi obalte. Dejte péct na 20 minut do horkovzdušné fritézy nebo do trouby na 200 stupňů.

Na salát si stačí nakrájet veškerou zeleninu, v misce smíchat jogurt s česnekem a nasekanou pažitkou a touto zálivkou salát zalít.

Brambory si očistěte, rozdělte na menší části a vařte ve slupce 10 až 15 minut. Na závěr je smíchejte s trochou olivového oleje a dejte opéct do trouby na dalších 15 až 20 minut.