Polentová kaše s rajčaty, paprikami a tymiánem

Připravte si polentovou kaši s rajčaty, paprikami a tymiánem. Podávejte s listovým salátem.
Máte chuť vyzkoušet nějaký nový recept? Sáhněte při nákupu po kukuřičné mouce a připravte si polentovou kaši. Polenta je velmi populární zejména v Itálii. Podávat ji můžete samostatně nebo jako přílohu k masu či grilované zelenině. Tentokrát jsme si pro vás připravili recept na polentovou kaši smíchanou s restovanou paprikou, sušenými rajčaty a tymiánem. Pokrm doplňte listovým salátem s čerstvými rajčaty přelitým dresinkem z oleje, citronu a medu.

Ingredience:

4 lžíce panenského olivového oleje
200 g paprik různých barev
4 sušená rajčata
200 g rajčat
sůl
1 lžička třtinového cukru
2 snítky čerstvého tymiánu
1 l zeleninového či masového vývaru
200 g polenty
80 g parmazánu
čerstvě mletý pepř

Postup:

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.