Kapustové sabdží s cizrnou

Uvařte si s námi kapustové sabdží s cizrnou a dýní.
Sabdží můžete vytvořit z různých druhů sezonní zeleniny. Zkuste použít květák, kedlubnu nebo třeba mrkev.

PRO 4 OSOBY:

100 g cizrny
1 menší kapusta
¼ střední dýně hokkaidó
2 brambory
2 lžíce ghí
2 lžičky černé hořčice
2 lžičky římského kmínu
1 lžíce čerstvého zázvoru nakrájeného na tenké proužky
1 lžička kurkumy
½ lžičky černého pepře
chilli (lze vynechat)
½ lžičky soli
zázvorová štáva na dochucení

POSTUP:

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.