Kamut s oříšky a semínky

Kamut má příjemnou oříškovou chuť.
Kamut je původní druh pšenice. Obsahuje o 30–40 % více bílkovin, má vyšší obsah tuků, vitaminů a minerálů než běžná pšenice. Mnozí lidé alergičtí na běžnou pšenici nejsou alergičtí na kamut. Chutná lehce po oříškách. 

Ingredience:

200 g kamutu
rýžové mléko
špetka soli
120 g sušených švestek
120 g ořechů a semínek (lískové a vlašské ořechy, slunečnicová a dýňová semínka, mandle)
4 lžíce ghí
med podle chuti

Postup:

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.