Jáhly s lesním ovocem

Jáhly lze doplnit třeba pudinkem a lesním ovocem.
O zdraví prospěšných výhodách jáhel věděli už naši předkové. Tradiční staročeský jídelníček se bez jáhel neobešel. Lze je připravit jak naslano, tak i nasladko. Lidskému organismu doplní dostatek vitaminů B1 a B2, železa, hořčíku či draslíku. Vyzkoušejte sladký recept s pudinkem a lesním ovocem.

Ingredience:

200 g jáhel
500 ml rýžového mléka
2 lžíce másla
1 lžička kůry z bio citronu
200 ml mléka
1 vanilkový pudink
250 g lesních plodů (borůvky, ostružiny, maliny)
med nebo javorový sirup
máta na ozdobu

Postup:

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.