Jáhlová pomazánka s jarním pórkem

Jáhlová pomazánka s jarním pórkem, mrkví a tofu může být vydatnou snídaní, ale také vegetariánskou večeří.

Ingredience:

50 g jahel
1 slabší pórek
1 malá mrkev
200 g tofu
sůl, pepř

Postup:

Jáhly nasypte do síta a dvakrát je prolijte vroucí vodou. Pak je přendejte do hrnce, zalijte vodou, lehce osolte a uvařte doměkka. Pórek a mrkev očistěte. Bílou část pórku a mrkev nakrájejte menší kolečka a dejte vařit do vroucí osolené vody. Vařenou zeleninu sceďte a nechte vychladnout. Uvařenou vychladlou zeleninu, vařené jáhly a tofu vložte do mixeru a rozmixujte. Pomazánku dochuťte solí a pepřem.

Aktivujte si
14 dní zdarma
Stovky hodin cvičebních videí a meditací na jednom místě.
Přístup ke speciálům Kondice. Žádné závazky.
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.