Hrachová kaše s celerovou ‚slaninou‘, rýže s kroupami, wok mrkev

Perfektní volbou pro zdravou večeři je hrachová kaše s celerovou slaninou a rýží.
Dnes si pro Vás připravila výživová terapeutka Zuzka Terešová recept na hrachovou kaši s celerovou ‚slaninou‘. Servírujte s lisovaným salátem z /3 daikonu, štávy z ½ citronu, 1 lžičky soli a černého sezamu. Daikon oloupejte a nakrájejte na kolečka. V míse promíchejte se solí a citronovou šťávou. Zatěžkejte talířkem a hrncem naplněným vodou a dejte na hodinu do chladu. Poté přisypte opražený sezam.

PRO 4 OSOBY:


250–300 g přes noc namočeného zeleného hrachu (celého nebo půleného)
5 cm řasy kombu
1 bobkový list
1 lžíce umeocta
150 g kulatozrnné rýže natural
150 g krup

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.