Rozhovor se specialistou na potravinovou alergii

Potravinová alergie může vyvolat trávicí problémy, průduškové astma, senné rýmy, kopřivku nebo ekzém.
Každý čtvrtý Čech už je na něco alergický nebo se s alergií brzy potká v podobě průduškového astmatu, senné rýmy, kopřivky nebo ekzému. Vyvolat to může pylové zrnko, ale stále častěji třeba i oběd v restauraci. „Potravinové alergie jsou fenomén jednadvacátého století, proto doporučuju - myslete na to, co jíte. A zvláště pokud kojíte,“ radí specialista na potravinovou alergii Martin Fuchs.  

Ještě před patnácti lety se o takzvané potravinovce vůbec nemluvilo. To jsme ještě na buráky nebo mléko alergičtí nebývali?

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.