Jednoduché triky pro ženy

1. Už to dělá každá třetí
Když si do vyhledávače zadáte slovo ‚lubrikant‘, zjistíte, že se o něm baví matky i studentky. Navzájem si radí a předávají tipy na ještě vybranější kousky. Podle posledních statistik se na lubrikanty spoléhá více než třetina českých žen. Nejsou frigidní, nemají zdravotní potíže, lubrikant používají stejně jako erotické prádlo – pro potěchu a rozkoš. Přidejte se! Muži mají rádi sex na různé způsoby a tohle se bude líbit i vám.

2. Kupte si ‚áčko‘
Je to nespravedlivé, ale je to tak. Zatímco my muže obdivujeme i s pleškou, po nich to nemůžeme chtít. Jednou z nejčastějších mužských stížností při rozvodových stáních bývá ta, že po sňatku o sebe manželka přestala pečovat. Muži nám zkrátka neodpustí ani drobek na bradě. Tak si honem kupte něco nového na sebe. Třeba sukni nebo šaty do áčka. Muži mají tyhle ženské střihy ve tvaru přesýpacích hodin nejraději.

3. Nechte ho, ať má poslední slovo
V běžné domácí hádce nejde o to, kdo má pravdu. I kdybyste mu k smrti ráda občas řekla: „Jsi hrozný pitomec, žárlivec, egoista, zabedněnec“ (chybějící doplňte dle vlastního vkusu), zkuste pro jednou tohle: „To, co říkáš, je hodně důležité, ale já už jsem dnes příliš unavená, abychom se o tom bavili. Probereme to ještě jednou zítra.“ On měl poslední slovo, vy jste se zbytečně nerozčilovala. Vyhráli jste oba.

Jednoduché triky pro muže

1. Rozhodujících je 24 hodin
Předehra je pro ženu všechno, co se stane den před sexem, zatímco pro muže všechno, co se stane tři minuty před sexem. Možná by mu měl někdo zkušenější poradit, jak přírodu obelstít. Vyplatí se čokoláda a květiny. Je to obehraný song, ale funguje. Po romantice vzdycháme snad každá, po růžích na nočním stolku obzvlášť.

2. Vypněte zprávy, pusťte jí komedii
Vědci zjistili, že při sledování pohodového filmu významně klesá hladina stresových hormonů a zároveň se začne produkovat antistresový růstový hormon. Jeho množství dokonce stoupne v průměru až o 80 procent! Podtrženo sečteno vám u komedie století S tebou mě baví svět nebo u Lásky nebeské roztaje pod rukama.

3. Pošlete ji za kamarádkou
Studie provedená na Kalifornské univerzitě v Los Angeles ukázala, že ženy, které mají dost přítelkyň, lépe spí. Vypadá to na pradávný mechanismus přežití, protože podle téhož výzkumu se při vzájemném setkávání u žen dokonce zvyšuje hladina oxytocinu, což je biochemická látka blokující kortizol, hlavní stresovou látku v těle. Jestli chcete mít večer klid, pošlete ji na víno nebo na kávu.