Temné a světlé stránky online seznamování

Nikdy nevíte, kdo může sedět na druhé straně a kdo se může pouze vydávat za dokonalou osobu, ke které tak časem, po desítkách až stovkách zpráv, přilnete. Snažte se danou osobu poznat osobně, a nikoli prostřednictvím zpráv a fotek.

Vztahy na dálku (ne)fungují!

Pokud si někoho najdete a ten dotyčný musí odjet na opačnou stranu státu či do jiné země, tak samozřejmě udržovat s ním vztah na dálku je velice obtížný úkol. Někomu to vydrží, jinému zase ne. Pokud spadáte do druhé kategorie, snažte se vyhnout takovému vztahu, kde už dobře víte, že to skončí obdobně.

Mocná síla alkoholu

Pakliže se konečně sejdete a jdete na své první rande, v žádném případě se nepřetvařujte a nevytvářejte lepší iluzi sebe sama. Vypít pár drinků na posilněnou a na zvednutí kuráže není nic špatného, ale rozhodně byste to s pitím neměli přehánět. Není hezký pohled na někoho, kdo pije jako o závod a z čisté opilosti ukazuje tu stránku své osobnosti, která by měla zůstat skryta.

Stesk po ex

Čím definitivně zabijete celé rande? Když začnete povídat a vzpomínat na své ex. Mluvit o své bývalé lásce je velice jednoduché, zvlášť když začnete líčit její klady i zápory. Něco jiného však je to poslouchat. Nikdo nerad slyší řeči o bývalých, jak byli úžasní. Základem budovaní nového vztahu je vytvářet si vlastní nové vzpomínky a zážitky. Každý se cítí divně vedle někoho, kdo s danou osobou má tolik zažitého.