Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně

Uzeného lososa si dopřejte maximálně jednou měsíčně a doplňte jej velkou porcí zeleniny. V porovnání s čerstvými rybami obsahuje vysoké množství soli a navíc se v něm můžou rozmnožit bakterie listerie.
Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie.

Největším problémem uzeného lososa je obsah soli. I když v něm jinak najdete tytéž prospěšné látky jako v čerstvé rybě, sůl z téhle pochoutky dělá výjimku: na talíř bychom si jej měli dát pouze jednou měsíčně.

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.