Řepa je podceňovaným elixírem zdraví

Řepa je skvělý antioxidant.
Červenou řepu si snadno vypěstujete na vlastní zahradě, za poměrně málo peněz ji ale pořídíte také v obchodech. Tento významný zdroj mnoha cenných látek ale mnoho lidí mine bez povšimnutí. A právě to je škoda.

Většina lidí řepu příliš v lásce nemá pro její nezvyklou chuť. Ta se dá ale velice snadno odstranit kuchyňskou úpravou. Asi nejčastěji se tato zajímavá zelenina konzumuje sterilovaná ve sladkokyselém nálevu. V této podobě si ji zřejmě pamatujete také ze školní jídelny, kde patřila k neodmyslitelným přílohám.

Volné radikály nemají šanci

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.