Jarní jídelníček aneb Co vás nabije vitamíny i energií

Na jaře zařaďte do jídelníčku suroviny, které vám dodají vitamíny. Sáhněte třeba po medvědím česneku nebo ředkvičkách.
Po zimě, kdy jsme jedli převážně teplá, vařená a dušená jídla, přichází období odlehčování. Jaro je časem, kdy startují farmářské trhy, lidé sklízejí první dobroty ze svých zahrádek, vše je čerstvé, nabité živinami a vitamíny. Osvěžte po dlouhém chladném odbobí svůj jídelníček a zamilujte se do sezónních potravin společně s námi.

Konečně je to tady. Období pomazánek, studených polévek, salátů s vynikajícími dresingy, grilování a především? Především už není třeba trávit tolik času u plotny. Recepty, které jsou typické pro aktuální období zpravidla nepředstavují náročnou a dlouhou tepelnou přípravu, proto jsou většinou hotové raz dva a o to lépe také chutnají. Vyzkoušejte některé ze sezónních dobrot a nechte se inspirovat našimi recepty.

Ředkvičky

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.