Jak si vybrat: Tmavý chléb

Dobrý chléb poznáte podle poměru pšeničné a žitné mouky. Semínka a slupky jsou zárukou obsahu vlákniny a nutričně cenných látek.
Dobrý chleba se dá poznat. Na obalu si všímejte éček a všech přidaných látek. Čím víc jich je, tím spíš se chlebu vyhněte. Jak rychle vám po krajíci vyhládne, zase zjistíte podle poměru žitné a pšeničné mouky.

Dřív chléb uměla připravit každá hospodyně. Z žitné mouky a vody udělala kvásek, nechala ho na teplém místě vzejít a pak do něj přimíchala další mouku, nejčastěji pšeničnou, sůl a kmín.

Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.