Poukazy

Poukazy nemusíte pořizovat pouze do obchodních center nebo potravinových řetězců. V dnešní době nabízí dárkové poukazy téměř každý.

Každý poukaz jistě potěší, ale tyto zvlášť:

  • do fitness center
  • na jídelníčky
  • na trénování
  • do obchodů se zdravou stravou
  • do bazénů a dalších prostor

Oblečení

Oblečení v tomto případě potěší nejen dámy, ale také pány. Každému se lépe cvičí v novém. Každý se chce v novém roce ukázat, proto neváhejte a pořiďte svým blízkým něco hezkého na cvičení.

Dívejte se a zjistěte, co kdo rád nosí, jaké preferuje značky a jaké barvy mu sedí. Také dbejte na kvalitu, udržitelnost a pohodlnost daného kusu oblečení. Nikdo se nechce cítit při tréninku špatně. Pokud však znáte oblíbenou a kvalitní značku, velikost a styl, nemůžete šlápnout vedle.

Doplňky

Kromě oblečení můžete pořídit také doplňky ke cvičení. Někoho potěší činky, pokud cvičí doma. Co potěší ale každého, je například shaker nebo lahev na vodu. Nekupujte však nic obyčejného, ale pořiďte originální lahev a s výběrem si dejte záležet. Shaker sám o sobě může být nudný dárek, pokud však vyberete nějaký, který jen tak někdo nemá nebo bude vystihovat obdarovaného, uvidíte, že bude váš dárek milovat.

Za doplňky můžeme považovat také rukavice na cvičení, bandáže, opasky a další.