Dovolme si v tomto čase dovolených zastavit a zažít naplňující pocity, které chceme prožívat. Pokud jsme ve shonu, stále něco doháníme a chceme stihnout, jsme orientovaní na vnější svět a zapomínáme na svůj vnitřní svět, o který je potřeba pečovat jako o milované děťátko. Ve vnějším světě se zaměřujeme na výkon, na to, co je potřeba stihnout, udělat, zařídit, kde co nefunguje, a kvůli tomu prožíváme tíhu života.

Pokud si dovolíme vystoupit z kolotoče, kdy jako „křečci“ běháme v kolečku, které sami poháníme, můžeme v sobě ukotvit nové příjemné pocity. Udělejme si čas na sebe, vytvořme si příjemnou atmosféru, abychom se cítili požehnaní, a zvědomme si pocity, které si při tom prožijeme. Zapalme si svíčky, vonné tyčinky, pusťme si příjemnou hudbu a třeba si napusťme vanu. Vana může představovat lůno s plodovou vodou, ze kterého se můžeme znovu zrodit jako Venuše z mořské pěny.

Slunce a Luna v Raku dostávají podporující energii od všeobjímajícího Neptuna v Rybách a osvobozujícího Urana v Býku. Zaposlouchejme se do ticha, kdy můžeme zaslechnout hlas Vesmíru. Otevřeme se něčemu vyššímu, co nás přesahuje, a nechejme se prostoupit božstvím. Můžeme dojít k osvícení, že božství máme v sobě a skrze sebe tvoříme nebe na zemi.

Přenesme se s klidným srdcem přes výbušnou energii, která přichází od neharmonických aspektů mezi Marsem ve Lvu, Uranem v Býku a Saturnem ve Vodnáři. Pravidla, zákony, systémy a struktury si vytváříme sami a tato nastavení sami můžeme změnit, když změníme svá přesvědčení, která nám byla podsunuta. Máme možnost vystoupit ze začarovaného kruhu, když přestaneme dělat to, co děláme ze setrvačnosti a co nám nepřináší žádnou radost ani užitek.

Mars se s autoritou Saturnem potkal v březnu 2020 a s rebelem Uranem v lednu 2021. Mars zná jejich energii, a pokud má otevřené srdce, s láskou udá směr, kterým se bude ubírat. Na pomoc mu přichází laskavá Venuše, která se s Marsem ve Lvu spojí 13. července a v době novoluní bude její podporu cítit. Využijme tohoto milostného spojení, kdy se potkává statečný a odvážný muž v plné síle a krásná a tvořivá žena, jež umí upoutat pozornost. Pokud jsou spolu zajedno a nenechají se nikým a ničím vyvést z harmonie, jejich spojením může vzniknout něco nového. Nejen nový život, vztah, ale i nový projekt anebo krásný naplňující den.

Postarejme se o příjemné pocity, hýčkejme se, rozmazlujme se a dejme si takovou péči a lásku, kterou jsme chtěli zažívat jako děti. Nezapomínejme na své vnitřní dítě, které chce pozornost a lásku. Pokud jej vyživíme, naše dospělá osobnost se naplní pocity štěstí, radosti a bezpečí.