BERAN 21. 3. – 20. 4.

To, že byste měli využívat energii Jupitera ve svém znamení, je fakt, který nelze pominout. Přesto byste si měli uvědomovat, že jeho vliv poněkud modifikuje Mars, který prochází vaším sektorem rodiny. Může vás sice napadnout, že byste měli své zájmy v rámci rodiny prosazovat bez ohledu na cokoli, ale taky byste si měli uvědomit, že jde to značné riziko. Zejména kolem 20. dubna, kdy ve vašem znamení probíhá sluneční zatmění, hrozí stav, kdy nevidíte to, co se děje v reálu, ale tak, jak to vidět chcete. A to by byl problém…

BÝK 21. 4. – 21. 5.

Na vaší straně stojí Merkur, který se 3. dubna dostává do vašeho znamení, kde pobývá až do konce měsíce. Do 11. dubna mu navíc zdatně sekunduje vaše vládkyně Venuše, a od 20. dubna do konce měsíce Slunce. Jde o planetární energie, které vám dávají šanci k pozitivním změnám, ale zároveň se starají, abyste měli dostatek sil k jejich uskutečnění. S jejich pomocí se budete rozhodovat sice rychle, ale zároveň nebudete zbytečně riskovat. Kdyby to šlo, měli byste pracovat na tom, abyste Velikonoce trávili v příjemném prostředí mezi milými lidmi. Jde o vydechnutí, které si opravdu zasloužíte.

BLÍŽENCI 22. 5. – 21. 6.

Opět se přesvědčíte, že přísloví, které praví, že přátelé jsou příbuzní, které si člověk vybírá sám, ve vašem případě funguje stoprocentně. Vaše kamarádské vztahy navíc ovlivňuje Jupiter, který vám do cesty posílá lidi opravdu velkorysé. Kromě starých a prověřených přátel se navíc máte šanci seznámit se spoustou nových a zajímavých lidí. Kamarádi ve vašem případě plní roli velice výkonných hlídacích psů. Když vás upozorní na problémy, které by vás mohly čekat v zaměstnání, neříkejte, že slyší trávu růst, ale velice pozorně je vyslechněte. Zachráníte se tak před opravdu značným problémem.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Kombinace Marsu ve vašem znamení a Saturnu, který se na další dva roky nastěhoval do vašeho sektoru vyššího vzdělání a dalekých cest, vás dostane do stavu, kdy nutně potřebujete sobě i svému okolí dokázat, že máte víc schopností a talentů, než si všichni dosud mysleli. Naštěstí nepatříte k lidem, kteří se nových věcí bojí. Když zjistíte, že se musíte naučit něco nového, taky to dokážete. To, že se vám to zpočátku nedaří zdaleka tak, jak jste čekali, na vás navíc působí spíše motivačně. Na první pozitivní výsledky se můžete těšit už na přelomu první a druhé dubnové dekády!

LEV 23. 7. – 22. 8.

I když si říkáte, že jste vůči nejrůznějším manipulacím odolní, musíte si i tak dávat na podobné pokusy pozor. To, že je doba obtížná, víte. To, že je potřeba přemýšlet o vhodném uložení svých úspor, víte taky. Právě v tomto ohledu musíte být velice opatrní na lidi, kteří vám slibují skvělé investice. Týká se to zejména období kolem 20. dubna, kdy v Beranu probíhá sluneční zatmění. Jakmile padne nabídka na investici do kryptoměn nebo nákup pozemků někde, kam se nemůžete fyzicky podívat, seberte rozum do hrsti a utíkejte. Bude to lepší, než kdybyste teď nabídku přijali a posléze hořce plakali…

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Prožíváte první měsíc, kdy váš sektor lásky a romantiky opustil Pluto. Vášnivé vztahy, které jste s jeho pomocí dosud navazovali rychle a bez problémů, se začínají vyvíjet pomaleji. Vy sami však tuto změnu vidíte spíše pozitivně. Konečně přicházejí dny, kdy budete mít dostatek času na přemýšlení o tom, co v lásce vlastně chcete a co od ní očekáváte. Velmi příznivě na vás od 3. dubna až do konce měsíce působí Merkur z Býka. Když si spočítáte finance a vytvoříte bilanci, dojde vám, že máte šanci na docela slušnou letní dovolenou. Kdyby to byla taková, na níž si přijde na své tělo i duše, bude to dokonalé.

VÁHY 23. 9. – 23. 10.

Slunce, které až do 20. dubna prochází vaším partnerským sektorem, kde navíc spojuje své síly s Jupiterem, vám dává odvahu a chuť měnit ve vztazích to, co vám nevyhovuje. O posílení jeho kvalit se stará i Pluto, který se přesunul do vašeho sektoru lásky a romantiky. Jeho vlivu byste však neměli podléhat bezhlavě. Platí to zejména pro dny kolem 20. dubna. Ve vašem partnerském sektoru se odehrává sluneční zatmění, které vám sice zajistí nebývale vášnivou lásku, ale taky vás může dostat do stavu, kdy nebudete vědět, zda zůstat tam, kde jste, nebo zda máte bez ohledu na cokoli vyrazit za tím, co se tváří jako vaše nové štěstí.

ŠTÍR 24. 10. – 22. 11.

Konečně se dostáváte do stavu, kdy si opravdu nemáte na co stěžovat. O pohodu a nezvyklý klid se vám postará Saturn, který se přesunul do Ryb a který se rozhodl, že vám ukáže, jak se dají i ty nejintenzivnější vášně využít ve váš prospěch. Vy si pak naplno uvědomíte, že láska patří k citům, se kterými si beztrestně pohrávat prostě nesmíte. Dojde vám, že máte zodpovědnost nejen za sebe, ale i za partnera. Pokud se rozhodnete, že toto poznání zapracujete do svého života, čeká vás odměna. Vztah, který teď navážete, vám vydrží opravdu dlouho. Navíc vás udrží na správné životní cestě…

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Pocit, že žijete ve světě, kterému vy nerozumíte, a on vás nechápe, mít můžete. To ovšem neznamená, že se jím necháte převálcovat. V první dekádě se vždycky, když nebudete vědět, co se kolem vás vlastně děje, běžte poradit s partnerem. Vysvětlí vám to rychle a bez váhání. Navíc ho ani nenapadne, že by si z vaší naivity a neznalosti mohl dělat legraci. Během dalších dnů byste si měli hlídat kombinovaný vliv Jupitera z Berana a Venuše ze svého sektoru lásky a romantiky. Nebezpečí, že někoho začnete svádět jen tak ze sportu, a on se do vás zamiluje tak, že váš nynější uspořádaný život rozebere na prvočinitele, je opravdu značné!

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Jde o měsíc, který je planetárními energiemi pokrytý tak, abyste mohli být spokojení se vším, co se stane. Navíc se můžete těšit na štědré nabídky, které vám osud klade do rukou. Problém může být jen s rodinou. Jakmile vaši miláčkové rukou společnou a nerozdílnou usoudí, že se jim svými aktivitami snažíte vymknout a třeba i uniknout, přestoupí do protiútoku. Použijí k tomu argumenty, které vás nesmírně udiví. Mimo jiné se dozvíte, že jste doma nepostradatelní a že si nedovedou představit, že byste mohli pracovat někde, odkud byste se nemohli každý večer vracet domů.

VODNÁŘ 21. 1. – 20. 2.

Jde o měsíc, který je pro vás nesmírně důležitý. Poprvé se naplno setkáváte s Plutem, který se na prvních pár týdnů dostává do vašeho znamení. Pod jeho vlivem o sobě přestanete zbytečně pochybovat. V projevu vsadíte na sebevědomí. Když uslyšíte, že se cpete někam, kde prý nemáte co dělat, jen se usmějete a budete pokračovat dál. Víte, že máte šanci, kterou vám osud dal a kterou musíte využít. Kolem 11. dubna, kdy se ve vašem sektoru financí vlastních sejde Slunce s Jupiterem, přemýšlejte o nákupu dražších domácích spotřebičů. Pokud máte peněz víc, můžete přemýšlet, že si pořídíte zahrádku. Byla by to skvělá investice do vaší duševní rovnováhy.

RYBY 21. 2. – 20. 3.

Konečně se máte na co těšit! Na vaší straně je Mars, který vám dává šanci na lásku podle vašich představ. Kdybyste se rozhodli, že chcete čarodějnice oslavit opravdu velkolepě, měli byste včas miláčka přemluvit, že si na tento prodloužený víkend vyrazíte někam, kde na vás budou hodní. Pár dní ve wellness na vás zapůsobí přímo zázračně. Kromě pohody pro tělo se tam opět přesvědčíte, že jste při výběru partnera sáhli nejlépe, jak se sáhnout dalo. Pozitivní je i vliv Merkura, který je od 3. dubna ve vašem sektoru komunikace. S jeho pomocí dostanete na svou stranu i lidi, kteří se tomu dosud bránili.

Zdroj:

https://www.astrolozkajaga.com/