Tyto otázky zviditelní tento úplněk:

Nakolik jsme v harmonii sami se sebou? Jak se cítíme ve svém nitru? Jak máme rádi a přijímáme sami sebe, druhé, život? Jak se k druhým vztahujeme? Upřednostňujeme jen sami sebe nebo dáváme neustále přednost druhým před sebou a svými potřebami? Obojí je nezdravý extrém. V den tohoto úplňku můžeme začít nově – v harmonii se sebou a druhými. Vyvažte jazýček na misce vah. Pokud začneme tvořit ze sebe s klidem a mírem, který budeme šířit do světa, vytvoříme harmonický a láskyplný svět individualit, které dohromady tvoří funkční celek.

Orgány související se znamením Luny:

Váhy – ledviny, močovod, močový měchýř, žíly, kůže jako orgán doteku, slinivka, inzulin, glukagon. Tyto orgány jsou dnes citlivé, proto se snažte o ně pečovat a nezatěžovat je.

Spojte se se svými pocity a emocemi prostřednictvím poklepové masáže. Oživíte celé tělo, aktivujete lymfatický systém a ucítíte příliv energie. Jednoduché poklepy zvládne každý a jsou překvapivě účinné.

Můžete dnes cvičit:

Zacvičte si jógu na podporu činnosti ledvin. Právě ledviny souvisí se znamením Vah a je dobré jim v těchto dnech věnovat pozornost.

Pokud vám chybí energie, jste v prvních dnech menstruace nebo je večer a nemáte chuť se pouštět do dynamičtějšího cvičení, zařaďte lekci jin jógy na posílení činnosti ledvin a močového měchýře.

Naopak máte-li chuť se zapotit a dát si do těla, zacvičte si lekci pilates pro pokročilé.

Nemáte moc času a chcete se zapotit? Zacvičte si patnáctiminutovku pro posílení celého těla s kondiční trenérkou Nicole Dostálovou.

Nechce se vám vůbec cvičit? Pusťte si meditaci laskavosti a soucitu pro blaho světa.

A na závěr citát od Jana Menděla: „Je velkým paradoxem života, že máme strach být sami sebou, protože si myslíme, že pokud by ostatní viděli, jací doopravdy jsme, neměli by nás už rádi, a přitom instinktivně máme nejraději ty lidi, kteří jsou sami sebou a na nic si nehrajou.“

Horoskop jsme pro vás připravili ve spolupráci s astroložkou Hankou Lapáčkovou. Její astrologické náhledy můžete sledovat na Facebooku.