BERAN 21. 3. – 20. 4.

V první polovině března máte štěstí v lásce, v poslední březnové dekádě se vám daří ve všem, co vyžaduje praktické myšlení a rozumný přístup k životu. Když se rozhodnete, že se v kritické situaci ovládnete a všechno, co se děje, zvládnete bez zbytečného výbuchu, bude to dokonalé. Na Mars ve svém sektoru komunikace spoléhejte jen do 25. března. Jde o dny, kdy byste měli přemýšlet zejména o posílení své pracovní pozice. Na přelomu března a dubna se pak věnujte rodině. Potřebuje vědět, že je pro vás nejdůležitější.

BÝK 21. 4. – 21. 5.

Nejdůležitější vlastností, kterou byste měli posilovat a na ní musíte stavět, je zejména váš zdravý skepticismus. To, že jsou vaši kamarádi nadšeni nějakým řešením náročného problému, ještě neznamená, že musíte jejich názor sdílet. Bude lepší, když si zachováte odstup a pokusíte se celou věc vyhodnotit bez růžových brýlí. Po 16. březnu, kdy se do vašeho znamení přesune Venuše, byste si měli udělat čas na partnera. Ať se děje cokoli, nesmí mít pocit, že se s některými problémy, které ho potkaly, potýká sám. Když budete na všechno dva, bude to vynikající.

BLÍŽENCI 22. 5. – 21. 6.

Jsou chvíle, kdy byste se měli ve vlastním zájmu stáhnout do pozadí a pro jistotu moc nemluvit. Ve vašem případě spadá toto období do dnů mezi 2. a 19. březnem. Váš vládce Merkur prochází Rybami a dostává vás do situace, kdy máte sklon reagovat přecitlivěle i na to, co si to vůbec nezaslouží. Navíc vnímáte jako útok věty, které člověk, jenž je pronáší, zle vůbec nemyslel. Od 7. března se navíc musíte srovnávat s náročným vlivem Saturnu ve vašem sektoru profese. Smíříte se s tím, že vaše povýšení, které bylo na spadnutí, se na pár týdnů zastavilo. Líbit se vám to nebude, ale nic s tím nenaděláte.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Jsou věci, které se vám platit nechce, ale zároveň je vám jasné, že vám nic jiného nezbývá. Právě proto musíte bez váhání a rozmýšlení zaplatit jak daně, tak pojistky a jiné podobné platby. Zároveň je potřeba, abyste dohlédli i na partnera a zkontrolovali platby i jemu. Výsledkem pak bude stav, kdy budete přesně vědět, co jste utratili a co vám zbylo do dalších měsíců. Kdybyste přišli na to, že vám zůstalo dost peněz na eventuální velikonoční zájezd někam k moři, měli byste o něm přemýšlet. Teplý písek, vlahé moře, a hlavně pocit, že nemusíte nic dělat, vylepší stav vašeho těla i ducha.

LEV 23. 7. – 22. 8.

Mars, který celý poslední půlrok procházel vaším sektorem přátel, se 25. března dostává do vašeho sektoru tajemství a věcí skrytých. To, že se dozvíte něco zajímavého až pikantního, co se týká vašich přátel, naprosto neznamená, že se o své dojmy podělíte s každým, koho to bude zajímat. Naopak! Jde o informace, které si musíte nechat za všech okolností pro sebe. Naštěstí nebudete mít na zbytečné řeči čas ani náladu. Veškerou vaši pozornost si vyžádá Pluto, který 23. března poprvé nakoukne do vašeho partnerského sektoru, kam vám vnese zásadní životní změny.

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Zásadní vliv na vás vyvíjí Saturn, který se 7. března dostává do vašeho partnerského sektoru. Jeho vliv se navíc spojuje s vlivem úplňku, který ve stejný den probíhá ve vašem znamení. Je potřeba, abyste se zastavili a realisticky zhodnotili možnosti, které vám tato kombinace planetárních energií nabízí. Především si slibte, že nebudete partnera zbytečně šikanovat ani ho násilně přizpůsobovat obrazu svému. Když ho necháte volně dýchat, bude to daleko lepší. Saturnskou energii pak můžete využít k posílení své pracovní i partnerské pozice. Kdybyste ale třeba chtěli začít společně podnikat, bude to rovněž úspěšné.

VÁHY 23. 9. – 23. 10.

První tři březnové týdny, které probíhají pod vlivem Venuše ve vašem partnerském sektoru, byste měli věnovat vylepšení svého soukromého života. Miláček si ani na vteřinu nesmí myslet, že je pro vás někdo nebo něco podstatnějšího, než on a jeho spokojenost. To, že to bylo velice rozumné rozhodnutí, zjistíte už 21. března. Ve vašem partnerském sektoru se odehrává novoluní, které vám dává šanci na pozitivní životní změny. S jeho pomocí vám rychle dojde, jak máte spokojenost svého partnera posílit tak, aby konečně pochopil, že je mu s vámi podstatně lépe, než by mu bylo s kýmkoli jiným.

ŠTÍR 24. 10. – 22. 11.

Merkur, který se od 2. do 19. března pohybuje Rybami, zásadně vylepšuje vaše vztahy s dětmi. S těmi menšími hledáte a nacházíte společné zájmy, které vás baví stejně jako je. S těmi staršími pak můžete hledat a nacházet společné hodnoty, jimiž se všichni řídíte. Zároveň si s nimi můžete popovídat o jejich další budoucnosti. Další pozitivní vliv vám servíruje Venuše, která je od 16. března až do konce měsíce ve vašem partnerském sektoru. Když dokážete v komunikaci s partnerem hledat ne to, co vás rozděluje, ale co vás spojuje, bude to vynikající.

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Nápady, s kterými váš partner přijde, ve vás moc velké nadšení nevzbudí. Po první větě je vám jasné, že nepocházejí z jeho hlavy, ale že za nimi stojí jeho rodiče. Je jim jasné, že vás přímou cestou nepřesvědčí, takže to vzali přes vašeho miláčka. V prvních dvou březnových dekádách dokážete svá stanoviska obhájit. Argumentujete slušně a sporům se vyhýbáte. Když se však Merkur 19. března přesune do bojového Berana, veškerá dobrá předsevzetí vás rázem přejdou. Miláčkovi jasně řeknete, že to, co po vás chce, mu splnit nehodláte. Naštěstí mu předestřete důvody, které ho přesvědčí, že to jinak opravdu nejde.

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Kombinace Merkura ve vašem sektoru komunikace a Venuše ve vašem sektoru rodiny vám mezi 2. a 16. únorem zlepší náladu. Můžete se těšit na dny, kdy budete posilovat vztahy s rodinou. I kdyby se objevila nabídka na nějakou lásku bokem, usoudíte, že je vám rodinná pohoda dražší než jednorázové dobrodružství. Pokud jste single a chcete svou osamělost řešit, musíte si počkat na druhou polovinu měsíce. Venuše se přesune do Býka a velmi rozhodně vám pošle do cesty někoho, kdo vás obav z budoucnosti zbaví. Konečně narazíte na člověka, který s vámi bude veškeré životní problémy moc rád řešit.

VODNÁŘ 21. 1. – 20. 2.

O zásadní změnu, se kterou se musíte hned v první březnové dekádě srovnat, se postará Saturn. 7. března opouští vaše znamení a přechází do Ryb. Pokud chcete jeho vliv zvládnout bez větších a hlavně zbytečných problémů, uvědomte si, že před sebou máte více než dva roky, kdy musíte být ve všem, co se týká vašeho majetku, velice opatrní. Dejte si pozor na zbytečné rozhazování. Opatrně však přistupujte i k investicím. Pokud se v dané oblasti opravdu dobře nevyznáte, nedejte na to, že vám podobnou aktivitu doporučuje kamarád. Lidí, kteří dosud dobrým kamarádům ve finanční oblasti nejdříve naletěli a pak toho litovali, po světě chodí opravdu hodně!

RYBY 21. 2. – 20. 3.

Jde o dny a týdny, ve kterých musíte být opravdu opatrní. To, že se vám něco rýsuje v krásných barvách, ještě neznamená, že to tak skutečně je. Pozor si musíte dávat zejména kolem 14. března, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Neptunem. Pokud chcete někým manipulovat vy sami, patrně se vám to podaří. Právě proto je však potřeba, abyste si dali pozor na lidi, kteří se takto budou chtít chovat k vám. Jakmile usoudíte, že vás někdo žene tam, kam se vám nechce, musíte se okamžitě vzepřít a dát jednoznačně najevo, že vámi nikdo orat nebude!

Zdroj:

www.astrolozkajaga.com