MŮJ POHYB

Pohyb pro mě znamená úplně všechno. Každý svůj den začínám pohybem. I když jsem unavená, a nechce se mi vstávat, tak vím, že hodina cvičení, mi přinese psychickou i fyzickou pohodu. Buďto jdu plavat, nebo si dám pár kilometrů běhu či Crossfit. Nejlepší jsou hodiny pod dozorem instruktora. Jsme pod kontrolou, musíme se hýbat, ale zátěž si volíme sami. Každý rok si přidávám, je to taková moje forma lednového předsevzetí.

MOJE JÍDLO

Jídlo miluju. Už víc jak patnáct let pracuji jako Head Sommelier v michelinských restauracích. Jídlo a víno tak mám na denním pořádku a zásadní je pro mě jejich kvalita. Ať jsem sebevíc zaměstnaná, jím třikrát denně. Ten čas si udělám, protože když jeden den nejím dobře, tak se mi to ten další vrátí a nevím pak, co sníst dřív. Ráno nikdy nevyjdu z domu s prázdným žaludkem, protože dobrá snídaně je pro mě základ dne. Snažím se jíst vyváženě, mám ale velkou slabost pro cukr. Něco sladkého si dopřeju za každým hlavním jídlem.

MOJE PRÁCE


Celý život jsem byla spíš workoholik. Má práce je mnohem komplexnější, než si mnozí myslí.
Vyžaduje množství znalostí a zkušeností, špetku psychologie, cestovaní, neustálý přehled o trendech a novinkách na trhu a také chuťovou paměť. Má práce je celoživotní cesta, vzdělávání, které nikdy nekončí. Jelikož dělám to, co mě moc baví, někdy zapomínám na čas. Poslední rok se ale snažím mít soukromý a pracovní život v rovnováze.

MŮJ ŽIVOT


Nejdůležitější v životě je čas. Když dojde, ztratí pro nás jakoukoli hodnotu majetek i kariéra. Život mě naučil, ze nevíme co bude zítra, že si máme užívat přítomnosti. Cestování mě naučilo pokoře. Obklopuji se lidmi, kteří mě učí poznávat. Vytvářím si život, na který ve stáří budu vzpomínat v dobrém. Vždy si najdu čas na čtení, sportování, nové hobby a kamarády.

Zdroje:

Kondice 3/2023

https://cluboenologique.com/

https://iwsc.net/