Rozhovor se specialistou na potravinovou alergii

Rozhovor se specialistou na potravinovou alergii
Každý čtvrtý Čech už je na něco alergický nebo se s alergií brzy potká v podobě průduškového astmatu, senné rýmy, kopřivky nebo ekzému. Vyvolat to může pylové zrnko, ale stále častěji třeba i oběd v restauraci. „Potravinové alergie jsou fenomén jednadvacátého století, proto doporučuju - myslete na to, co jíte. A zvláště pokud kojíte,“ radí specialista na potravinovou alergii Martin Fuchs.  

Ještě před patnácti lety se o takzvané potravinovce vůbec nemluvilo. To jsme ještě na buráky nebo mléko alergičtí nebývali?

Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.