Ashley Graham je královnou křivek a závanem čerstvého vzduchu v módním průmyslu závanem čerstvého vzduchu. Už delší dobu si všímáme, že nastal konec rachitickým čtrnáctiletým holčičkám jako ikonám krásy. Sice jsme nad tím kroutili hlavou, ale stejně to ženy ovlivňovalo, to jak vnímali své tělo. A když se člověk nenacpal do velikosti 34-36, nesplňoval ideál krásy. To se naštěstí mění, protože žena má mít křivky a my Ashley Graham tleskáme za to, že je včele „hnutí“, kdy bychom se neměli stydět za své tvary.

Zdroj: Youtube

Sebevědomí této tělnaté sexbomby je nakažlivé a inspirativní a dokazuje, že krása má všechny tvary a velikosti, píše Maxim. Ve světě, kde až příliš dlouho vládla velikost kalhot, do které běžný smrtelník strčí maximálně prst, nám Ashley připomíná, že tajemství překonání všeho nespočívá jen v oblibě svých křivek, ale v přijetí sebe sama takové, jaká jste.

Ashley se stala jednou z nejdominantnějších a nejvlivnějších modelek na světě. Objevovala se v bezpočtu časopisů včetně Maxim, Vogue, Elle, Glamour a Harper's Bazaar a v roce 2016 se stala první modelkou s menšími tvary, která se objevila na prestižní obálce Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Bujné křivky jsou přednost

Díky své slávě modelky získala obrovský počet příznivců, jen na Instagramu ji sleduje přes 20 milionů lidí. Prostřednictvím svých platforem a hlasu v branži se vášnivě zasazuje o rozmanitost těla a celou svou kariéru hlásá důležitost sebepřijetí; a inspiruje miliony lidí po celém světě, aby milovali a přijímali své tělo bez ohledu na jeho velikost nebo tvar.

Modelka ukazuje svoje tělo s faldíky bez retuše nebo po porodu. A apeluje na to, aby se ženy milovaly takové, jaké jsou. Má celulitidu, strie a nestydí se za to.

A pokud jste o ní v posledních letech moc neslyšeli, rozhodně to není proto, že by jako modelka neměla práci. Ashley Graham se v roce 2020 stala poprvé maminkou a pak jí k chlapečkovi přibyla dvojčata, informuje web Pro zeny. Modelka se tak naplno věnuje třem klučíkům a nebojí se přitom přiznat, že její každodenní život rozhodně neodpovídá představě, kterou můžete o holce z módní branže mít. Je to žena stejná, jako kterákoliv z nás.

Zdroj: Instagram, Pro Zeny, Maxim, Redakce