Zapékané noky v rajčatové omáčce

Zapékané noky v rajčatové omáčce
Zahřejte se vynikajícími domácími bramborovými noky s hustou, voňavou rajčatovou omáčkou. Tento recept vás zahřeje a potěší v době, kdy to za oknem na jaro možná vypadá, ale ještě je relativně chladno. Příště můžete navíc zaexperimentovat a k domácím nokům vyzkoušet jinou omáčku. Skvěle se hodí houbová, sýrová, anebo třeba jen obyčejný listový špenát s česnekem a sýrem pecorino!

PRO 6 OSOB:

Na noky:
1kg vařených brambor ve slupce, oloupaných
300 g polohrubé mouky
3 vejce
sůl

Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.