INGREDIENCE:

na korpus:

  • 2 balení bebe sušenek
  • 100 g másla

na krém:

  • 500 g tvarohu
  • 80 g žervé
  • 200 g zakysané smetany
  • 85 g agáve sirupu (nebo jiného)
  • 1 ČL vanilkového extraktu
  • 1 vejce
  • 2 PL vanilkového pudinku
  • 3 PL kokosové mouky
  • 100 g ovoce

POSTUP:

Sušenky rozmixujte na mouku. Máslo rozehřejte a zapracujte do sušenkové mouky. Vzniklou hmotu pořádně namačkejte na dno a trochu na okraje formy na dort (20–23 cm) vyložené papírem na pečení a dejte do lednice.

Všechny ingredience na krém dejte do robotu a rozmixujte do hladka. Krém nalijte na korpus.

Do zapékací mísy nalijte vodu a dejte ji na dno trouby, kterou předehřejte na 160 °C. Pečte 50–60 minut.

Po upečení troubu pootevřete a nechte alespoň 30 minut chladnout. Poté cheesecake vytáhněte a dejte ho vychladit do lednice.

Dobrou chuť!