INGREDIENCE:
na korpus:
- 2 balení bebe sušenek
- 100 g másla
na krém:
- 500 g tvarohu
- 80 g žervé
- 200 g zakysané smetany
- 85 g agáve sirupu (nebo jiného)
- 1 ČL vanilkového extraktu
- 1 vejce
- 2 PL vanilkového pudinku
- 3 PL kokosové mouky
- 100 g ovoce
POSTUP:
Sušenky rozmixujte na mouku. Máslo rozehřejte a zapracujte do sušenkové mouky. Vzniklou hmotu pořádně namačkejte na dno a trochu na okraje formy na dort (20–23 cm) vyložené papírem na pečení a dejte do lednice.
Všechny ingredience na krém dejte do robotu a rozmixujte do hladka. Krém nalijte na korpus.
Do zapékací mísy nalijte vodu a dejte ji na dno trouby, kterou předehřejte na 160 °C. Pečte 50–60 minut.
Po upečení troubu pootevřete a nechte alespoň 30 minut chladnout. Poté cheesecake vytáhněte a dejte ho vychladit do lednice.
Dobrou chuť!