Premium obsah

Rýžová kaše s kokosovým mlékem

Rýžová kaše s kokosovým mlékem
Rýžová kaše je skvělou volbou pro teplou sladkou snídani. Kokosové mléko lze nahradit ovesnou či mandlovou smetanou. Rýži můžete vařit namísto ve vodě například v rýžovém mléce, pak již není třeba kaši doslazovat, protože rýžové mléko je samo o sobě dost sladké.

PRO 4 OSOBY:


300 g rýže na rizoto
900 ml vody
200 ml kokosového mléka
špetka soli
datlový sirup, skořice na dochucení

POSTUP:

Loading
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.