Recept: Tatarák s marinádou z řepy

Recept: Tatarák s marinádou z řepy
Tohle není typický tatarák. Počítejte s tím, že ho budete muset chvíli nechat odležet v lednici, nikoli ale přes noc!

Ingredience:

  • 600 g filet z lososa zbaveného kůže a kostí
  • 2 malé červené řepy
  • 3 jalovičky (koření z jalovce)
  • 1 bobkový list
  • ½ lžičky estragonu
  • 2 lžičky drceného pepře
  • šťáva a kůra z 1 bio citronu
  • svazek tymiánu (nebo kopru)
  • 3 lžíce olivového oleje
  • polníček
  • 50 g třtinového cukru
Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.