Ingredience:
Na maso:
- 100 g kuřecích prsou
- 20 g arašídového másla (bez příchuti)
- sůl, pepř
- chilli koření (nemusí být)
Na salát:
- ledový salát
- okurka
- rajčata
- 50 g odtučněného jogurtu
- česnek (koření)
- pažitka
Na brambory:
- 200 g brambor
- lžička olivového oleje
Postup:
Nejprve si očistěte kuřecí prsa. V misce smíchejte arašídové máslo se solí a kořením a maso ve směsi obalte. Dejte péct na 20 minut do horkovzdušné fritézy nebo do trouby na 200 stupňů.
Na salát si stačí nakrájet veškerou zeleninu, v misce smíchat jogurt s česnekem a nasekanou pažitkou a touto zálivkou salát zalít.
Brambory si očistěte, rozdělte na menší části a vařte ve slupce 10 až 15 minut. Na závěr je smíchejte s trochou olivového oleje a dejte opéct do trouby na dalších 15 až 20 minut.