Premium obsah

Recept: Jablečný štrůdl

Recept: Jablečný štrůdl
Jablíčka jsou takové vděčné ovoce, ze kterého můžete péct celoročně, a aspoň u nás se jich snad nikdy nepřejíme. Recept s jablky, který u nás jednoznačně vítězí, je štrúdl, klasika, která zmizí dřív, než stačí vychladnout.

INGREDIENCE:

  • 470 g hladké špaldové mouky
  • 30 g kukuřičného škrobu
  • špetka soli
  • 40 g javorového sirupu
  • 80 g rostlinného másla (Hera)
  • 250 ml vody
Loading
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.