Pastasotto s hříbky a bílým vínem

Pastasotto s hříbky a bílým vínem
Voní a chutná lahodně. Tenhle recept se hodí i pro abstinenty, alkohol se totiž z vína při vaření odpaří.

Ingredience:

  • 400 g hříbků
  • 1 malá cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 800 ml vývaru
  • 6 lžic olivového oleje
  • 200 g risone (těstoviny ve tvaru rýže)
  • sůl, pepř
  • 4 snítky tymiánu
  • 40 g másla
  • 45 g sýra comté
Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.