Minestrone polévka

Minestrone polévka
Do této husté, původem italské polévky, spotřebujete všechnu sezónní a třeba i tu už „unavenou“ zeleninu z lednice. Díky tomu, že nikde není daný přesný a správný recept, si můžete polévku obměňovat dle sezóny, ale i chuti. Navíc můžete přidat třeba těstoviny, nebo rýži.

PRO 4 OSOBY:

5 polévkových lžic panenského olivového oleje
1 mrkev
1 řapíkatý celer
1 cibule
200g fazolí libovolného výběru
2 brambory
1 menší cuketa
dále zelenina podle chuti
parmezán na posypání

POSTUP:

Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.