Jemná polévka s krevetami a petrželkou

Jemná polévka s krevetami a petrželkou
Krevety obsahují jód, zinek a vápník, které příznivě působí na srdce a funkci štítné žlázy. Látky v krevetách navíc chrání před vráskami, podporují imunitu a bojují proti únavě.  

Ingredience:

300 g malých mražených krevet
30 g másla
1 dl suchého bílého vína
500 ml kuřecího vývaru
50 ml smetany
1 cibule
2 stroužky česneku
čerstvá petrželka
sůl, bílý pepř

Příprava:

Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.