Jahelné knedlíky plněné tofu a salát z červené řepy a křenu

Jahelné knedlíky plněné tofu a salát z červené řepy a křenu
Uvařte si vegetariánskou variaci na tradiční české plněné knedlíky. Tentokrát si pro vás Míša Sedláčková připravila recept na jáhelné knedlíky plněné tofu a salát z červené řepy a křenu. Místo salátu z červené řepy můžete knedlíky servírovat se špenátem, nakrouhaným dušeným červeným zelím oslazeným rozinkami nebo se lžící domácího pickles.

PRO 4 OSOBY:

300 g ve slupce vařených vychladlých brambor
120 g jáhel (cca 300 g vařených studených)
150–200 g pohankové mouky
2 lžíce rozemletého lněného zlatého semínka (nebo 1 vejce)
1 lžička soli

Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.