Hříbkové cappuccino

Hříbkové cappuccino
Zahřeje, zasytí a pohladí. Hříbky v receptu můžete nahradit běžně dostupnými žampiony.
  • 250 g čerstvých hříbků
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 200 g různé kořenové zeleniny
  • 40 g ghí
  • 2 stonky rozmarýnu
  • 1 bobkový list
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 600 ml kuřecího vývaru
  • 200 ml smetany
  • 4 lžíce creme fraiche
  • 2 stonky čerstvé majoránky
  • sůl a pepř

 

Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.