Dýňové rizoto s tymiánem a smaženým tempehem, glazovaná červená řepa

Dýňové rizoto s tymiánem a smaženým tempehem, glazovaná červená řepa
Dnes si pro vás připravila výživová terapeutka Zuzka Terešová recept na vegetariánské krémové rizoto. Místo tempehu můžete použít marinované tofu, seitan nebo plátek bílé ryby.

PRO 4 OSOBY:


200 g rýže
1 oloupaná cibule
4 ks hřebíčku
2–3 lžíce sezamového oleje
¼–½ dýně hokkaidó
sůl
1 lžička tymiánu (nebo oregana)
1–2 lžíce sójové omáčky shoyu
1 kostka tempehu

Loading
ZAVŘÍT REKLAMU
Ikona
Ale ne! Používáte zastaralou verzi prohlížeče, kterou náš videoportál Kondice nepodporuje!
Pro sledování cvičebních videí, poslouchání meditací a čtení nejnovějších článků, receptů i speciálů Kondice si prosím aktualizujte svůj prohlížeč.